Stichting Jabulani Kids Zimbabwe

nieuwsbrief Juni 2016

NIEUWE ROLSTOELEN ENORM SUCCES!

In de vorige nieuwsbrief lieten wij al weten dat we nieuwe rolstoelen konden aanschaffen dankzij de enorme opbrengst van Nature’s Cross. Inmiddels rijden de kinderen alweer een tijdje in deze nieuwe aanwinsten rond op King George VI en we willen u graag deelgenoot maken van dit prachtige resultaat en de blije gezichten.
 
 

UW VAKANTIEGELD HUN SCHOOLREISJE

In mei ontvangen veel Nederlanders een extraatje van hun werkgever. Daar is hard voor gewerkt en daar gaan we over het algemeen van op vakantie. Ook de kinderen op KGVI gaan er wel eens uit. Geen lange vakanties, maar een (mid)dagje op pad met de schoolbus. Een picknick in een natuurgebied, een dagje naar het museum, een leuke muziekvoorstelling in de stad. Deze uitjes kunnen niet worden bekostigd uit het schoolbudget. Jaarlijks is er € 350,- nodig om ervoor te zorgen dat alle inwonende kinderen van King George VI er een keer op uit kunnen. Daarom vragen wij u ook dit jaar een extra vakantiedonatie voor de Jabulanikids. U kunt deze overmaken op NL71RABO0384227708 t.n.v. stichting Jabulani Kids Zimbabwe te Utrecht o.v.v. “schoolreisje”

 

KGVI GOEDE-DOELENPROJECT OP DE SCHOOL VAN UW KIND

Dat kan! Stichting Jabulani Kids kan helpen om dit project vorm te geven wanneer de school het project koppelt aan een inzamelingsactie. Voorbeelden:

Film: informeren over het reilen en zeilen op het revalidatiecentrum en zien wat kinderen in een rolstoel wel en niet kunnen.
Skype: vragen stellen / contact met kinderen op het revalidatiecentrum
Sport/Spel: ervaren hoe het is om in een rolstoel te rijden of om met krukken te lopen
ervaren hoe het is om te tekenen of te schrijven zonder handen

hoe moeilijk is het om iets op je hoofd te dragen

muziek maken op Afrikaanse instrumenten
kleurplaten voor de kleintjes
Kennis: Zimbabwe is een prachtig land met mooie natuurgebieden. Welke dieren vind je er? Waar ligt Zimbabwe eigenlijk? Wat voor weer is het daar?
 

We denken graag mee over een passende invulling. Een verzoek kunt u sturen aan info@jabulanikids.nl
 

Online winkelen en daarmee GRATIS DONEREN, dat doet u toch al lang?

Het is niet voor het eerst dat wij u vragen uw online aankopen via www.goededoelshop.nl te doen omdat u met uw aankopen GRATIS kunt doneren aan Jabulanikids. Immers het bedrijf waar u shopt (bol, vliegwinkel, zalando, HEMA) doneert een percentage van uw aankoopbedrag.

Maar let op: winkels doneren niet wanneer u eerst op diverse vergelijkingssites hebt gezocht naar een bepaald product en daarna pas via de Goededoelshop bestelt.
U kunt daar twee dingen aan doen:

  1. wis uw internetgeschiedenis/cookies voordat u de aankoop doet via goededoelshop.nl.
  2. open goededoelshop.nl in een andere browser (bv in Firefox of Chrome) dan in de browser waarin u de vergelijkingssites heeft bezocht.

Wij merken dat steeds meer mensen via goededoelshop.nl winkelen want het bedrag dat we via hen ontvangen wordt elke maand hoger. Blijft dit initiatief daarom delen met vrienden en kennissen om het tot een nog groter succes te maken.

  
 

Volg ons op facebook

Voor de laatste actuele updates kunt u ons volgen op facebook, like en deel.