Stichting Jabulani Kids Zimbabwe

Acties 2011

23 mei 2011 - Jaarverslag 2010 gepubliceerd

Het jaarverslag van 2010 is gereed. Wat een ongelofelijk resultaat hebben we dankzij de steun van al onze donateurs, vrijwilligers en sponsoren bereikt! Het is bijna niet te bevatten. We hebben niet alleen ontzettend veel geld opgehaald waarop we enorm trots zijn maar er zijn ook veel vrijwilligers naar het centrum gegaan afgelopen jaar! We zijn blij en trots dat we dank zij uw steun zo mogen bijdragen aan een beter leven voor al die kinderen in het KGVI centrum. Dank u wel!

Weet u dat van iedere euro er daadwerkelijk 99,38 cent bij het KGVI centrum aankomt!

10 mei 2011 - Geboorte giften van Lela

Voor de geboorte van Lela hebben we als Jabulanikids Zimbabwe diverse giften mogen ontvangen. Welkom op de wereld Lela! Via deze weg willen we de ouders nn de gulle gevers ontzettend bedanken voor deze leuke en spontane actie. Heel veel geluk en genieten van deze mooie tijd en bedankt namens de kinderen van KGVI!

Lela

30 april 2011 - Koninginnedag 2011

Op het drukbezochte Bredewegfestival in Amsterdam heeft Nelleke (bestuurslid) samen met Alice en Janneke schattige gehaakte bloemen verkocht voor Stichting Jabulani Kids Zimbabwe. Niels lokte daarbij klantjes met zijn muziek. De oranje bloemen waren gehaakt door Eefje en Nelleke.

Een geweldige actie waar iedereen enthousiast op reageerde door een bloem te kopen en een donatie te geven voor KGVI. Binnen enkele uren waren alle bloemen uitverkocht. Het heeft ons 360 euro opgebracht: een heel mooi bedrag waar we alle kopers en gulle gevers voor willen bedanken! Uiteraard Eefje bedankt voor al haar intensieve haakarbeid.

26 april 2011 - Verandering Postbusnummer Stichting Jabulanikids Zimbabwe

Per 1 mei a.s. zal Jabulanikids Zimbabwe een ander postbusnummer krijgen. Ons nieuwe postbusnummer is:

Postbus 15399 - 1001 MJ - Amsterdam

16 april 2011 - Donatie van giften ter ere van 70 jarige verjaardag

Els heeft tijdens haar 70 jarige verjaardagsfeest op 16 april de gasten gevraagd om een bijdrage voor het Jabulanikids en Wi Oso. We zijn ontzettend verheugd en blij verrast met de geweldige gift waarin dit heeft geresulteerd. Bedankt Els en natuurlijk al je gasten voor deze gulle gave!

15 februari 2011 - Dobla BV doneert aan JKZ

Dobla B.V. uit Heerhugowaard (een groothandel in chocoladecoraties) heeft haar gereserveerde budget voor goede doelen aan Jabulani Kids Zimbabwe gedoneerd. Wij danken de directie van Dobla B.V., en Claudine Koppes die onze stichting onder de aandacht heeft gebracht bij de directie. Namens alle kinderen van KGVI bedankt voor deze geweldige bijdrage.

Dobla logo

14 februari 2011 - Elfstedentocht voor Jabulanikids!

Weissensee

De eindstand van de Elfstedentocht is bekend, het fantastische bedrag van 1610 euro is bijelkaar geschaatst door Ton en Johan! Bedankt nogmaals jongens en ook bedankt voor de fourage en aanmoedingingsploeg!

01 februari 2011 - Elfstedentocht Weissensee voor Jabulanikids!

Johan van der Werf en Ton Bontekoe rijden vandaag de Elfstedentocht voor Jabulanikids. Ton heeft een ongelofelijke race gereden met een gemiddelde van 26.11 km is hij gefinished in 7.38 uur. Wat een ongelofelijke topprestatie! Johan heeft ook een toprit gereden en een persoonlijk record gevestigd!! Respect van ons allemaal voor deze heldenprestatie. Dank je wel jongens.

Ton in startnummer 5880 staat hier klaar voor de start

IMG_5957.jpg

AGV1846.jpg

 

29 januari 2011 - JKZ loopt mee met de Wollebrandcross.

Afgelopen jaar waren we als Jabulanikids Zimbabwe een van de goede doelen van de Wollebrandcross. Dit jaar liep het bestuur en de Raad van Advies van JKZ weer mee met haar sponsor Nature's Pride om dit geweldige initiatief te steunen.

Wollebrandcross

(met dank aan westlandsfotootje voor de foto)

januari 2011 - AH Zeist houdt Bingo avond voor Jabulanikids Zimbabwe

Eind december heeft de AH in Zeist tijdens haar medewerkersavond een bingo gehouden om geld in te zamelen voor Jabulanikids Zimbabwe. Wat een superinitiatief! Hartelijk dank AH medewerkers!!

januari 2011 - Nieuwe vrijwilligers naar KGVI

In januari 2011 zullen er weer drie vrijwilligers naar Zimbabwe vertrekken. Roel van de Born en Caroline Postma zijn twee studenten van het Windes-heimcollege in Zwolle, opleiding Bewegingsagogie en Psychomotorische therapie. Zij gaan stage lopen op KGVI en de kinderen begeleiden bij verschillende sportactiviteiten. Elja de Haan is afgestudeerd logopedist en vertrekt in januari naar KGVI. Iedereen verheugt zich op hun komst en we willen Roel, Caroline en Elja dan ook veel plezier wensen op het KGVI!

01 januari 2011 - De beste wensen voor het nieuwe jaar van iedereen van KGVI en JKZ!

Bedankt voor al uw steun afgelopen jaar en een heel goed, gezond en gelukkig 2011 toegewenst! We hopen ook dit jaar weer op uw steun te mogen rekenen!

 

Neem voor meer informatie contact op met info@jabulanikids.nl
Ga naar navigatie