Stichting Jabulani Kids Zimbabwe

Acties 2004

Fototentoonstelling Kinderrechten

In november heeft stichting Jabulani Kids Zimbabwe met foto's uit het King George VI centrum bijgedragen aan een fototentoonstelling over Kinderrechten. De fototentoonstelling werd georganiseerd door het COS Utrecht. De foto's waren de hele maand november te zien in het stadhuis van Utrecht, en diverse scholen hebben de tentoonstelling onder begeleiding van het COS bezocht.

De tentoonstelling is door Ilone Peters van COS Utrecht ontwikkeld in samenwerking met diverse organisaties uit Utrecht, waaronder stichting Jabulani Kids Zimbabwe. Het is een interactieve en levendige tentoonstelling, gericht op kinderen uit groep 7/8.

Meer »

Alex: 24uurs-MTB-race van Eschlikon (Zwitserland)

Alex op de fiets Tijdens de internationale 24 uursrace van Eschlikon in Zwitserland, heeft Alex Wauben als enige Nederlandse deelnemer 837 euro bij elkaar gefietst voor Stichting Jabulani Kids Zimbabwe. Op een zeer sterk geaccidenteerd parkoers van negen kilometer lang, behaalde hij tussen de professionele ultrarijders een negentiende plaats!

Meer »

Marc on tour: van Caïro naar Kaapstad

Marc bij het bord KaapstadOp 17 januari 2004 is Marc Mentink begonnen aan een grote uitdaging. In 120 dagen is hij van Cairo in Egypte naar Kaapstad in Zuid-Afrika gefietst een tocht van 12 duizend kilometer De tocht was een persoonlijke uitdaging voor Marc, maar hij wilde ook iets doen voor het KGVI centrum. Daarom heeft hij zich laten sponsoren. Met deze geweldige prestatie heeft Marc €766,- opgehaald.

Meer »

Kennedymars Someren

Edith Denisse loopt KennedymarsIn Juli 2004 loopt Edith Denisse de Kennedymars in Someren bij wijze van een sportieve uitdaging. Als extra stimulans besluit zij zich te laten sponsoren om geld in te zamelen voor stichting Jabulani Kids Zimbabwe. Familie, vrienden maar vooral collega's in Revalidatiecentrum De Hoogstraat sponsoren haar actie en Edith loopt een bedrag van 376,74 euro bij elkaar voor de kinderen in Zimbabwe.

Meer »

OBS de Fontein collecteert voor Jabulani Kids

In 2004 collecteren de leerlingen van OBS De Fontein in Krimpen a/d IJssel elke week voor stichting Jabulani Kids Zimbabwe.

Meer »

Gift van kinderkoor de Linderakkertjes

Kinderkoor De Linderakkertjes overhandigen ChequeKinderkoor de Linderakkertjes uit Nijmegen overhandigt een cheque t.w.v. €250,- aan stichting Jabulani Kids Zimbabwe.

Meer »

top van de pagina

Ga naar navigatie