Stichting Jabulani Kids Zimbabwe

Acties 2003

Hilde fietst door Nieuw-Zeeland

hilde op de fietsHilde fietste in november 2003 twaalf weken door Nieuw Zeeland, van North Island naar South Island. Met haar fietstocht zamelde zij geld in voor stichting Jabulani Kids Zimbabwe.

Meer »

The Dutch Week': project over Nederland in Zimbabwe

de juryledenTerwijl in Nederland de KiTs-cursus 'Jabulani Joy' over Zimbabwe werd gehouden voor de kinderen van de Naschoolse Opvang Kameleon, vindt in Zimbabwe juist een themaweek voor de kinderen plaats over Nederland.

Meer »

Sponsorloop 'Loop warm voor Zimbabwe'

rennende schoolkinderen tijdens de sponsorloopAls afsluiting van de KiTS-cursus 'Jabulani Joy' is er in de laatste cursusweek een sponsorloop gehouden. Aan de sponsorloop 'Loop warm voor Zimbabwe' hebben ruim honderd kinderen meegedaan.

Meer »

KiTS-cursus 'Jabulani Joy'

dansende schoolkinderenKiTS-cursus staat voor Kinderen Thuis na School. Samen met Naschoolse opvang Kameleon en Stichting Kinderopvang Kampong heeft JKZ de cursus "Jabulani Joy" opgezet. De cursus is in november 2003 voor het eerst gegeven met als doel kinderen kennis te laten maken met Afrika en contact te leggen met de kinderen in Zimbabwe en om geld in te zamelen.

Meer »

Hilda en Ilse lopen de Nijmeegse Vierdaagse

Hilda en Ilse lopen verdaagse Hilda en Ilse waren allebei toe aan een nieuwe uitdaging, dit keer op sportief vlak. Samen besloten zij de Nijmeegse Vierdaagse te gaan lopen. Met deze uitdaging wilden zij ook iets goeds doen voor stichting Jabulani Kids Zimbabwe en dus lieten ze zich sponsoren. Vrienden, familie, collega's, iedereen werd gevraagd om hen per kilometer te sponsoren.

Meer »

top van de pagina

Ga naar navigatie